Petra Martić nadomak nastupa u Dubaiju

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić izborila je plasman u 3. kolo kvalifikacija za glavni ždrijeb WTA turnira u Dubaiju, koji će se igrati za nagradni fond od 2.000.000 američkih dolara…

19.2.2012.
15:16
VOYO logo

Nakon pobjede na startu nad Francuskinjom Irynom Bremond 6:0, 6:1, Martić je u 2. kolu svladala Australku Anastasiju Rodionovu 6:2, 6:3 nakon 74 minute igre. Sretna okolnost za našu tenisačicu je bila da je Rodionova ranije istog dana morala igrati i susret 1. kola, u kojem je u dva seta pobijedila 8. nositeljicu, Austrijanku Tamiru Paszek. Za ulazak u glavni ždrijeb Martić će igrati protiv 4. nositeljice kvalifikacija, Njemice Mone Barthel, koja je sa 4:6, 7:6(3), 7:5 svladala Srpkinju Bojanu Jovanovski. Na startu WTA turnira u američkom Memphisu, Mirjana Lučić je nakon velike borbe u tri seta poražena od talijanske tenisačice Alberte Brianti 7:6, 5:7, 6:1.

Mirjana Lučić i dalje čeka na pobjedu u 2012. godini u glavnom ždrijebu jednog WTA turnira. U 1. kolu 220 tisuća dolara vrijednog turnira u Memphisu 117. tenisačica na WTA ljestvici doživjela je treći poraz iz tri međusobna dvoboja s Talijankom Brianti. Nakon vrlo neizvjesna prva dva seta igra Lučić potpuno se raspala u trećem koji je glatko izgubila sa 6-1. Recimo i da će na turniru istog nagradnog fonda, ali u meksičkom Monterreyu, u 2. kolu kvalifikacija međusobno snage odmjeriti dvije hrvatske predstavnice, Marija Abramović i Darija Jurak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo