Zagrebaši preokretom do pobjede u derbiju

Rukometaši Croatia osiguranja Zagreb pobijedili su u derbiju Regionalne SEHA lige šabačku Metaloplasitku sa 28:27.

9.11.2011.
0:51
VOYO logo

Zagrebaši su počeli utakmicu bez reprezentativaca (Šego, Balić, Kopljar, Horvat, Marić, Gojun) koji su se s turnira u Srbiji vratili u ponedjeljak u šest ujutro.

"Bez njih nismo mogli ništa napraviti protiv razigranih gostiju. Još mi se u prvom poluvremenu ozlijedio Tonči Valčić. Kada sam uveo najbolje onda smo ih prestili, vodili sa dva, tri razlike da bi u završnici utakmice morali spašavati bodove", istaknuo je Obrvan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodila je Metaloplastika sa 27:26, a onda je Horvat izjednačio, a Kopljar donio pobjedu. Imao je Zagreb posljednji napad i igrača više, ali nisu uspjeli ni šutirati.

"Metaloplastika je vodeća momčad srpske lige, imaju sjajnog razigravača Luku Mitrovića, reprezentativca. Njihovi vratari obranili su puno više lopti nego moji. Sve u svemu moram biti zadovoljan", rekao je trener Zagrebaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u nedjelju novi derbi SEHA lige. Zagrebaši će gostovati u Skopju kod Metalurga, našeg trenera Line Červara.

"To neće biti samo utakmica za bodove već i za prestiž", kazao je Obrvan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to utakmica nekadašnjih klupskih prvaka Europe. Metaloplastika je sa Vujovićem, Portnerom, Isakovićem, Kuzmanovskim, Bašićem i ostalim gospodarila europskim parkletima osamdesetih godina, a Zagrebaši sa Tomljanovićem, Gudeljem, Pucom, Ćavarom, Jelčićem i drugima devedesetih.

"Je, utakmica nas je podsjetila na te slavne dane. I moram reći da uzbudljivosti nije nedostajalo. Gosti su vrlo lako mogli pobijediti", zaključio je trener CO Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo