SVI U ARENU: / "Ova je utakmica za nas biti ili ne biti"

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

"Utakmica protiv Beşiktaşa je biti ili ne biti", izjavio je u utorak trener Prvog plinarskog društva Zagreb Veselin Vujović uoči susreta 9.

24.11.2015.
15:20
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

"Utakmica protiv Beşiktaşa je biti ili ne biti. Kada smo igrali u Turskoj, bili smo smatrani favoritima, ali smo imali nekih problema nakon tog poraza. Sada se nakon dva poraza od Flensburga moramo izboriti za petu ili šestu poziciju koja vodi u drugi krug i moramo pobijediti Beşiktaş", kazao je Vujović, dodavši kako situacija s ozlijeđenima u momčadi nije sjajna.

Utakmica polusezone

"Onima koji su bili ozlijeđeni prije Flensburga pridružio se i Kontrec koji ima kontuziju rebra i lakta. Ne znam hoće li biti u sastavu za utakmicu u četvrtak. No, ostali igrači i mi u stručnom stožeru smo svjesni da, ako želimo ostvariti dobar plasman i pokazati kakvu kvalitetu imamo, moramo pobijediti Beşiktaş", naglasio je trener Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Veselin Vujović

Na konferenciji za novinare je uz Vujovića bio i igrač Dobrivoje Marković koji je također naglasio važnost ove utakmice.

"Ovo je za nas utakmica polusezone, moramo pobijediti Beşiktaş i nakon toga imamo tjedan dana da se spremamo za Wislu i borbu za peto mjesto", kazao je Marković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo