RASTU TENZIJE / Srpski golman zagrmio: 'Sjećam se kad smo igrali protiv Hrvatske, tad su nam suci uzeli pobjedu!'

Image
Foto: RTL

Oštro je opleo po sucima i optužio ih je za direktan utjecaj na rezultat te utakmice

29.12.2023.
18:02
RTL
VOYO logo

Europsko prvenstvo u rukometu počinje 10. siječnja, a na njemu će se nastupati sve zemlje nekadašnje članice SFRJ (osim Kosova), a jedna od njih je i Srbija. I kako to obično biva, što se prvenstvo sve više bliži, tako su i najave samog turnira sve glasnije.

Image
DRUGA FAZA /

Bili smo na pripremama rukometaša, Duvnjak ima samo jednu želju: 'Uz navijačku euforiju možemo srušiti Španjolsku'

Image
DRUGA FAZA /

Bili smo na pripremama rukometaša, Duvnjak ima samo jednu želju: 'Uz navijačku euforiju možemo srušiti Španjolsku'

U Alesto podcastu gostovao je Vladimir Cupara, srpski rukometni vratar, koji je između ostalog pričao i o tome kako suci mogu direktno utjecati na utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno mislim da mogu, bez problema! Problem u rukometu i u vaterpolu je to što sudac može preokrenuti tijek utakmice sa tri odluke, doslovno", a na pitanje je li mu se to događalo, kazao je:

"Jest, kako ne! Kad si igrač, u tom trenutku na terenu ti nisi baš objektivan. Svaka odluka protiv tvoje ekipe - možeš tvrditi da nije istina. Ali kad se pogledaju poslije utakmice mirne glave, događalo se da sudac,kako mi kažemo "uzme iz oka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dotaknuo se i okršaja s Kaubojima

Ipak, to nije bilo sve. Cupara se prisjetio EP-a u Mađarskoj 2020. godine kada su Srbi završili posljednji u grupnoj fazi natjecanja, a jedan od poraza ubilježili su i protiv naših Kauboja (21-24). Oštro je opleo po sucima i optužio ih je za direktan utjecaj na rezultat te utakmice:

"Nekad priđem pa prokomentiram nešto, nekad samo prešutim. Sjećam se Europskog prvenstva u Mađarskoj kad smo igrali protiv Hrvatske, mislim da su nam tad stvarno suci uzeli pobjedu. Izgubili smo tri razlike koliko se sjećam. Mi smo igrali pod koronom, baš smo se borili i bila je teška utakmica. I da su Nijemci bile sudije i ne pozdravimo se baš tako lijepo kad se sretnemo. Dao sam i jednu izjavu poslije toga i mislim da od tad nemam neki lijep odnos sa njima, Rekao sam da su direktno utjecali na ishod'', zaključio je srpski vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Kauboja na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo