LOŠA GODINA / Ne ide mu ni u Njemačkoj: Hrvoje Horvat upisao novi poraz i došao na rub ispadanja iz Bundeslige

Image
24.2.2023.
13:04
VOYO logo

Godinama stabilni njemački bundesligaš, Wetzlar, ove sezone doživljava pravi brodolom. Vidjelo se to i u sedmom uzastopnom porazu momčadi koju je u prosincu preuzeo bivši hrvatski izbornik Hrvoje Horvat. Više od 3000 gledatelja svjedočilo je porazu svojih ljubimaca od Erlangena 28:35 (14:17) koji od samog starta nije imao rješenja za suparnika.

Posljednji put Wetzlar je pobijedio 24. studenog u Hannoveru. Od tada sedam poraza u nizu u prvenstvu i samo jedna pobjeda nad drugoligašem Groswaldstadtom u Kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, jako smo razočarani. Danas je bilo jasno da ne možemo izdržati pritisak i da smo spremni nositi se sa situacijom. Najbolje bi bilo da se zatvorimo negdje zajedno i razgovaramo o situaciji u kojoj se nalazimo. O rukometu ne trebamo pričati, jer naš problem je u našim glavama. Igramo na određenoj razini u gostima, ali ne u našoj dvorani. Primili smo 35 golova. Isto tako, ne može biti slučajnost da protivničkog vratara uvijek učinimo junakom utakmice. To također pokazuje da je problem u glavama", rekao je Horvat nakon još jednog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo