DUVNJAK PRIČAO O NADOLAZEĆEM SVJETSKOM PRVENSTVU, NAGLASIO KLJUČ USPJEHA: / 'Svake godine vam to ponavljam'

Image
Foto: Profimedia

Kapetan Hrvatske rukometne reprezentacije najavio je i što nas čeka sljedeće zime na Svjetskom rukometnom prvenstvu na kojem smo u skupini s Angolom, Japanom i Katarom

18.9.2020.
21:00
Profimedia
VOYO logo

Rukometaši PPD Zagreba doživjeli su težak poraz od THW Kiela 21:31 na otvaranju natjecanja u B skupini Lige prvaka.

Oslabljeni hrvatski prvak nije imao izgleda protiv moćnog njemačkog sastava i Kiel je rutinski stigao do prvih bodova. Zanimljivo, bila je to prva službena utakmica njemačkog sastava nakon 193 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domagoj Duvnjak odigrao je još jednu odličnu utakmicu, iako je zabio samo dva gola. Kod PPD Zagreba najefikasniji su bili Filip Vistorop sa šest, Miloš Božović sa četiri, te David Mandić i Mario Vuglač sa po tri gola.

"Zasluženo smo pobijedili. Razlika u kvaliteti je očita i to se moglo danas vidjeti. Zagreb ima dosta problema s ozljedama, a još k tome nisu ni imali sreće – pogodili su 7-8 stativa", rekao je Duvnjak nakon utakmice za RTL te prokomentirao situaciju bez navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čudno je. Nadam se da će ova korona što prije proći i da će se gledatelji moći što prije vratiti u dvorane."

Image
DUVNJAK I SAGOSEN POMELI ZAGREB U LIGI PRVAKA: /

Hrvatski prvaci nisu imali šanse protiv moćnih Nijemaca

Image
DUVNJAK I SAGOSEN POMELI ZAGREB U LIGI PRVAKA: /

Hrvatski prvaci nisu imali šanse protiv moćnih Nijemaca

Stvoriti atmosferu

Kapetan Hrvatske rukometne reprezentacije najavio je i što nas čeka sljedeće zime na Svjetskom rukometnom prvenstvu na kojem smo u skupini s Angolom, Japanom i Katarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv Japana i Angole mislim da smo definitivno favoriti, a Katar je dosta nezgodan, od njih smo već izgubili. Moram reći da je to prvenstvo daleko i mislim da se u ova tri mjeseca svašta može dogoditi. Svake godine ponavljam isto, a to je da trebamo biti zdravi“, rekao je Duvnjak pa se osvrnuo na proteklo Europsko prvenstvo.

"To drugo mjesto nas je napunilo samopouzdanjem. Mi moramo tamo otputovati puni samopouzdanja da opet stvorimo onakvu atmosferu kao i na Europskom prvenstvu. Što će biti tamo, nitko ne zna, ne znamo ni hoće li se održati to prvenstvo"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo