katalonci traže izlaz / Najbolji svih vremena vraća se iz mirovine? Ivano Balić mogao bi potpisati za Barcelonu!

Image
Foto: Marijan Murat/DPA/PIXSELL

Kako je rok za registraciju igrača u Ligi prvaka istekao, Barcelona ima mogućnost samo uzeti igrača koji još nije nastupio u natjecanju. Balić je jedno od rješenja

21.3.2017.
12:31
Marijan Murat/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Senzacionalna vijest danas se proširila sportskim krugovima u Hrvatskoj. Rukometni klub Barcelona navodno želi oživjeti rukometnu karijeru Ivana Balića i dovesti ga u svoje redove, pišu Sportske Novosti. 

Barcelona se u posljednja dva tjedna našla u ozbiljnim problemima zbog ozljeda srednjih vanjskih igrača, a jedini koji im je sada na raspolaganju je Raul Entrerrios, koji je već u poznim godinama i također često ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko dana ozlijedio se i mladi srednji vanjski Lasse Anderson, pa su tako u klubu ostali bez rezervnih opcija. 

Kako je rok za registraciju igrača u Ligi prvaka istekao, Barcelona ima mogućnost samo uzeti igrača koji još nije nastupio u natjecanju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je bi li hrvatski velemajstor koji se oprostio prije dvije godine bio u stanju ponovno zaigrati na vrhunskoj razini. Privući bi ga mogla i činjenica kako Barcelona kao pobjednik skupine A preskače osminu finala Lige prvaka, pa je do Final FOura dijeli tek dvoboj s pobjednikom susreta između Kiela i Lowena. 

Usprkos tomu, cijela priča ipak zvuči nerealno i navučeno, no bilo bi doista lijepo ponovno vidjeti najboljeg rukometaša svih vremena u akciji, pišu Sportske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo