Nevrijeme u Puli stvorilo kaos pred spektakl u Areni!

Nagla promjena vremena i obilne kiše maksimalno su organizatorima otežali pripreme za hokejski spektakl Arena Ice Fever – Pula MMXII.

13.9.2012.
13:34
VOYO logo

Zbog vremenskih neprilika koje su u noći sa srijede na četvrtak zadesile Pulu, došlo je do tehničkih problema i pada električnog napona te poteškoća s radom strojeva za održavanje leda. Ujedno su zbog vremenskih neprilika, jake kiše i južnog vjetra, nastale poteškoće u održavanju leda u pulskoj Areni.

"Tijekom noći, zbog pada napona električne energije, gašenja strojeva za održavanje leda te južnog vjetra s kišom, došlo je do manjih oštećenja ledene površine u Areni. Cijeli tim od jutros ulaže iznimne napore kako bi osposobio led za hokejski spektakl Arena Ice Fever – Pula MMXII, koji počinje u petak 14. rujna i nema sumnje da ćemo u tome i uspjeti", izvijestio je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog svih neprilika i problema s ledom te činjenice da im je u Puli ugrožena mogućnost treninga, odlučeno je da naša momčad ostane u Zagrebu i odradi trening te u Pulu dođe u kasnim poslijepodnevnim satima. Konačna potvrda o održavanju besplatnog klizanja za građanstvo još nije otkazana, te će se prema svim najavama ipak održati jer želja organizatora i čelnih ljudi Pule bila je da se da prednost građanima te da oni ipak dožive nezaboravno iskustvo klizanja u u pulskoj Areni. Doista ulažemo sve napore u pomalo sizifovskoj borbi s vremenom kako bismo isporučili ono što smo i najavili. Ipak, bude li nekih komplikacija, postoji i mogućnost otkazivanja samog klizanja", dodao je Vučinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo