Oglasio se i United / Zvijezda Manchester Uniteda u problemima: Djevojka ga optužila za nanošenje ozljeda i prisilu na seks

Image
Foto: AP Images

Mlada zvijezda Manchester Uniteda, Mason Greenwood, optužen je za agresivno ponašanje i nanošenje fizičkih ozljeda njegovoj djevoci.

30.1.2022.
13:08
AP Images
VOYO logo

Djevojka mladog i talentiranog Masona Greenwooda objavila je na njenom Instagram profilu slike i zvučni zapis incidenta s nogometašom. Igrač Manchester Uniteda htio ju je prisiliti na seks, a nanio joj je i fizičke ozljede.

H.R. je u vezi  s engleskim nogometašem. Međutim, na društvene mreže objavila je strašne prizore svojih fizičkih ozljeda koje je, kako kaže, dobila od Greenwooda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju je komentirao i Manchester United, a David de Gea je već otpratio svojeg suigrača na Instagramu i Twitteru.

"Svjesni smo slika i optužbi koje kruže na društvenim mrežama. Nećemo ostaviti novi komentar dok se ne uspostave činjenice. Manchester United ne odobrava nasilje u bilo kojem obliku," stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Greenwood joj rekao: "Digni je**ne noge!"

Djevojka je objavila audio snimku razgovora s nogometašem, koji je bio grub u svojim namjerama. Ona je u više navrata odbila imati seks s Greenwoodom, ali 20-godišnjak nije htio odustati."

"Digni svoje noge. Digni je**ne noge," rekao je Greenwood, a ona mu odgovorila...'Ne, ne želim imati seks.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Boli me k**ac što želiš ti malo go**o. Boli me briga želiš li imati je**ni seks sa mnom. Čuješ li me. Pitao sam te pristojno i nisi htjela. Što želiš da napravim?"

Sigurno je kako će Greenwood biti ubrzo pod policijskom istragom. Dokazi protiv njega djeluju čvrsti, a ostaje za vidjeti kako će reagirati Manchester United. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo