'Koliko milijuna? Nisam išao u školu, ne znam zbrajati!'

Sportski direktor PSG-a Brazilac Leonardo najavio je da će u utorak dovršiti veliki posao, odnosno da će Zlatan Ibrahimović potpisati za pariški klub.

17.7.2012.
8:56
VOYO logo

Thiago Silva, Leonardov sunarodnjak, već je službeno postao pojačanje PSG-a, a drugu Milanovu zvijezdu u Parizu još čekaju. Milan i PSG su dogovorili sve detalje, ali se i dalje pregovara oko Ibrahimovićevih uvjeta. "Konstantno radimo i pregovaramo, nismo stali niti sekunde. No, dok smo zadnjih dana isključivo radili, mislim da bismo u utorak mogli uživati", rekao je nekadašnji igrač Milana i dodao: "Mislim da će utorak biti velik dan za PSG. Tog dana bismo trebali u klub dovesti jednog od najboljih nogometaša današnjice." Zlatanov menadžer Mino Raiola potvrdio je da je napadač Milana blizu dogovora s Paris Saint Germainom, no još ne odbacuje ostanak na San Siru.

Prema Raiolinim riječima, Ibrahimović neće potpisati ugovor s PSG-om sve dok ne bude potpuno zadovoljan svakim detaljem istog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nedostaju neki detalji. O koliko se milijuna radi? Nisam išao u školu, ne znam baš zbrajati", izjavio je Raiola za Sky Sport i dodao: "Postoji još nekoliko stvari za dogovoriti jer se radi o velikom ugovoru. Ako Ibra ne želi otići, on neće potpisati ugovor. Ovo je važan trenutak i prilika za sve ako dobro završe pregovori, ako ne, nema veze. No, mi smo tu da osiguramo da stvari dobro prođu. PSG je momčad koja će vrlo brzo, ako već nije, postati jedna od najboljih u Europi", zaključio je Ibrahimovićev menadžer.

Više o temi: specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo