YOU'LL NEVER WALK ALONE: Nikola Kalinić bi uskoro ovo mogao slušati pred početak svake domaće utakmice

Image

Izglednim se čini da će najbolji strijelac njemačkog nogometnog prvenstva sljedeće godine promijeniti ligu, a time i znatno oslabiti svoju dortmundsku Borussiju.

30.1.2017.
9:08
VOYO logo

Napadač nogometne reprezentacije Gabona već je dulje vrijeme udarna igla Borussijinog sastava, a podatak o stotinu postignutih golova u 166 utakmica odigranih za klub otkriva i zašto je tome tako. Nakon što je prošlu sezonu završio s 39 postignutih golova (u 49 utakmica) pojačani su napisi o tome kako će Aubameyang presliti u madridski Real, a budući da i ove sezone nastavlja tamo gdje je stao (20 golova u 23 utakmice) oni su i dalje aktualni.

Sve to, čini se izglednim, razdvaja igrača i klub i pravo je pitanje tko će ga zamijeniti kada napravi transfer iz snova. Njemački izvori, pozivajući se na napisano na portalu Viola-News, tvrde da je jedan od kandidata Nikola Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Fiorentine i hrvatske nogometne reprezentacije nedavno je odbio prelazak u Kinu, no zov ovog velikana teško bi mogao odbiti. Kalinić je u ovoj sezoni na 14 postignutih golova iz 28 odigranih utakmica, a da bi za velik novac mogao napustiti redove toskanskog kluba potvrđeno je nedavno na primjeru kineskog kluba. Proda li Dortmund Aubameyanga u Real Madrid, novca će sigurno biti za ponudu Fiorentini...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo