U WEST HAMU MISLE OZBILJNO: / Bilićevi šefovi poslali ogromnu ponudu za bivšeg Rakitićevog suigrača

Image

Slaven Bilić u potrazi je za napadačem koji će mu donijeti borbu za Ligu prvaka sljedeće sezone.

31.5.2016.
18:40
VOYO logo

Vlasnici West Hama nikako ne odustaju od želje da dovedu barem jedno zvučno pojačanje ovog ljeta kako bi na taj način obilježili preseljenje na novi stadion. Spominjala su se u tom kontekstu razna imena, od nerealnih poput Zlatana Ibrahimovića, do intimne želje Slavena Bilića tj. napadača Lyona Alexandrea Lacazettea.

Sjajni Kolumbijac

Međutim, kako je vrlo izgledno da će Francuz nastaviti karijeru u PSG-u, okrenuo se West Ham prema Italiji. Tamo su pronašli idealnu metu, a to je Kolumbijac CarlosBacca. Navodno su već poslali ponudu od 20 milijuna eura za njega. Riječ je o napadaču koji se proslavio u Sevilli, a njegovi golovi u lanjskom finalu Europske lige omogućili su mu prelazak u Milano za 21 milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako talijanski velikan silno želi povratak među elitu za to će im trebati još neko vrijeme, ili barem dok novi bogati vlasnici ne krenu u suludi šoping poput Chelseaja, PSG-a ili Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bacca je, inače, za Milan u 42 nastupa zabio 20 golova, a prema Sky Sortsu West Ham će morati povisiti ponudu na malo više od 25 milijuna eura jer je to cijena za koju su ga talijani spremni pustiti. Interes za Kolumbijca ranije su iskazali Arsenal, Chelsea i Liverpool tako da ambiciozne vlasnike West Hama čeka teška bitka za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo