Sprda li se ovaj s Hajdukom ili je ovo smiješna istina?

'Bolje da igramo protiv Hajduka nego kao 2010. protiv Portadown od kojeg smo ispali', istaknuo je trener Skonto Rige Marians Paharas, nakon što je njegov klub u ždrijebu izvukao Splićane.

26.6.2012.
14:24
VOYO logo

Iako ne toliko pompozno kao prije, u Splitu je ipak zavladao optimizam nakon što je ždrijeb UEFE odlučio da će se Hajduku u 2. pretkolu Europske lige suprotstaviti Skonto Riga. No, oglasio se i trener Latvijaca. Po riječima Mariansa Paharasa kvaliteta Hajduka nije ono što će predstavljati najveći problem njegovoj momčadi.

"Mislim da će najveći problem za nas biti 40 stupnjeva koji nas čekaju u Splitu. Mojim će igračima takvo vrijeme predstavljati veliki izazov, znam o čemu pričam jer sam igrao na Cipru", istaknuo je latvijski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, samim ždrijebom Paharas nije nezadovoljan.

"Bolje da igramo protiv Hajduka nego kao 2010. protiv Portadown od kojeg smo ispali. Znam da je Hajduk jedan od najboljih hrvatskih klubova sa sjajnim navijačima, ali ovo je velika prilika za moje igrače kojima će ovaj dvoboj donijeti veliko iskustvo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj trener Skonta otkrio je tajni plan.

"O kvaliteti Hajduka popričat ću s Marisom Verpakovskisom koji je tamo igrao. On mi sigurno može otkriti neke pojedinosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo