SPREMA SE SENZACIJA? / Potjerani Vatreni na meti španjolskog diva, slavni stručnjak kontaktirao Milan

Image
Foto: AFP

Zvijezda Milana mogla bi uskoro mijenjati sredinu.

30.6.2018.
13:24
AFP
VOYO logo

Iza hrvatskog napadača Nikole Kalinića sezona je za zaborav. Nakon transfera u slavni Milan prošle sezone sve je krenulo naopako za njega. Formu iz Fiorentine nije uspio ponoviti te je u 41 nastupu u svim natjecanjima dao samo šest golova uz isto toliko asistencija.

Zbog toga je u reprezentativni kamp došao kao treća opcija u napadu, iza Marija Mandžukića i andreja Kramarića. Nakon što je odbio ući u igru protiv Nigerije pod izgovorom da osjeti bol u leđima izbornik Zlatko Dalić odlučio ga je poslati kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na izlaznim vratima

Kalinić se trenutno, barem prema pisanju talijanskih medija, nalazi na izlaznim vratima San Sira, što zbog loše sezone što zbog navodne svađe s Genarom Gattusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim ruku spasa, tvrdi Corriere della Sera, pružio mu je Diego Simeone. Argentinac je navodno osobno nazvao Milanove dužnosnike te im je predložio transfer. Pregovori su navodno u tijeku. Razlog zbog kojeg ga, inače, Simeone želi je činjenica da je ostao bez Fernanda Torresa pa bi Kalinić trebao preuzeti njegovu ulogu u momčadi.

Isti ističu da će eventualnu rupu nastalu Kalinićevim odlaskom posrnuli talijanski velikan pokušati popuniti Lazijevim napadačem Cirom Immobilleom ili Monacovim Radamelom Falcaom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo