Što je sve Mamić obećao Dinamovu divu?

'Zdravko Mamić bio je izuzetno korektan i prezadovoljan sam.

6.6.2011.
13:43
VOYO logo

Mnogi su se u nedjelju iznenadili kako je to Zdravko Mamić čudesno ukrao Ivana Krstanovića pred nosom čelnicima Hajduka i Partizana, a dio mogućeg odgovora na taj 'misterij' ponudio je sam nogometaš. Najbolji strijelac HNL-a s 19 golova jako bi volio zaigrati za hrvatsku reprezentaciju i čini se da je to prevagnulo u pregovorima.

Što je sve Maminjo obećao Krstanoviću to znaju samo njih dvojica, ali 1,96 visoki golgeter iz Tomislavgrada nije baš previše pazio što će reći novinarima nakon što je potpisao trogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zdravko Mamić bio je izuzetno korektan i prezadovoljan sam, sve smo brzo dogovorili kao što sam i očekivao. Nadam se da ću sad puno lakše doći i do hrvatske reprezentacije", kazao je Krstanović, koji nije želio govoriti o financijskim detaljima, ali mu je Dinamo kao prečica do Vatrenih, čiji dres znači i bitno povećanje cijene igrača, očito jako bitna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, procjena je da je transfer Krstanovića stajao oko milijun eura.

"Doživljavam se kao pojačanje Dinama, a to ću i dokazati", kazao je sretni napadač koji je u nedjelju ujutro hitno s Kupresa krenuo prema Zagrebu i sve ekspresno dogovorio s Modrima. A sada samo treba čekati na Bilićev poziv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon obavljenog posla, Zdravko Mamić je otišao na sedam dana u Dubai. Nagađa se da će s klubom Al Nasrijem rješavati suradnju, moguće sponzorstvo. Inače, Dinamove pripreme počinju za tjedan dana, 14. lipnja, ali na Roglu od 16. do 22. neće doći reprezentativci, oni će se priključiti tek u drugom dijelu, od 25. lipnja, kad Dinamo ide u Maribor.

"Nakon što smo potpisali trogodišnji ugovor s Krstanovićem, sad još moramo riješiti pitanje stopera. Ne, nije bilo govora o stoperu Zagreba Mateu Pavloviću. Tu poziciju još moramo riješiti do početka priprema", zaključio je vijesti iz Dinama Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106050265006 arti-201106050103006

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo