ŠTO ĆE NAVIJAČI BARCE REĆI KAD OVO VIDE? Klupska ikona nahvalila trenera Reala kao rijetko tko: / ‘Da sam barem igrao s njim’

Image
Foto: Profimedia

Nekad je bilo nezamislivo da se hvali najveće rivale

31.7.2020.
14:51
Profimedia
VOYO logo

Za točno tjedan dana nogometaši Real Madrida igraju uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka s Manchester Cityjem. Englezi iz prvog susreta imaju prednost od 2:1. Povodom toga PepGuardiola dao je intervju za DAZN u kojem je posebno nahvalio trenera Reala Zinedinea Zidanea.

“On je dobar za nogomet, u dobrim i lošim vremenima. Stvarno mi je drago što mu dobro ide jer su ljudi kao on dobri za nogomet", kazao je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zidane kao igrač? Obožavam obje njegove verzije, i kao igrača i kao trenera. Zidane mi je kao igrač bio… wow! Što bih dao da sam mogao igrati s njim. Imao sam nesreću da sam naletio na njega dok je igrao za Francusku”, kazao je.

Image
Foto: Profimedia

Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola gestures on the touchline during the English Premier League football match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on July 2, 2020.,Image: 538855272, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Također, osvrnuo se i na činjenicu da je City završio sezonu s 18 bodova manje do prvaka Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najteži suparnik u karijeri mi je bio ovaj Liverpool. Kada im dopustite da dominiraju i da vas drže u vašem prostoru ne možete se izvući. A ako vi dominirate onda vam utrčavaju u prostor kao nitko drugi”, poručio je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo