Dinamovac razočarao samog sebe: 'Nije me sram to priznati'

'Dva treninga koja sam odradio prošli četvrtak jako su me izmorila, pa nisam bio adekvatno spreman. Zato i nisam bio na razini koju sam od sebe očekujem.

9.7.2013.
9:11
VOYO logo

Nakon što se ozlijedio najbolji igrač Dinama Sammir, priliku da zaigra na njegovoj poziciji donio je Said Husejinović, koji je priznao da u Superkupu protiv Hajduka nije bio na očekivanoj razini.

"Znam da ljudi govore i da se od mene očekuje da zamijenim tog sjajnog igrača. Eto, protiv Hajduka se u našoj igri osjetilo da nedostaje. Sa Sammirom funkcioniramo mnogo bolje. Bio sam umoran, to je činjenica. Baš sam se osjećao teškim. Dva treninga koja sam odradio prošli četvrtak jako su me izmorila, pa nisam bio adekvatno spreman. Zato i nisam bio na razini koju sam od sebe očekujem. Nije me sram to priznati", izjavio je Husejinović za Sportske novosti i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, s Hajdukom je bilo mnogo teže nego sam očekivao. Splićani su se pokazali kao kvalitetna momčad. Ipak, mi smo daleko bolji od njih, bez obzira što se priča odlučivala jedanaestercima. Sve smo zapravo trebali riješiti u 90 minuta, ali promašivali smo prilike."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo