PUCA OD SAMOPOUZDANJA: / Ova će Bilićeva izjava oduševiti navijače

Image
Foto: AFP, LINDSEY PARNABY

Iako ruši najjače engleske klubove jedan za drugim i uživa u najboljim danima trenerske karijere, Slaven Bilić tvrdi da je čvrsto na zemlji i poziva na smanjivanje euforije.

29.10.2015.
13:55
AFP, LINDSEY PARNABY
VOYO logo

West Ham je nakon deset kola engleske Premierlige na trećem mjestu, a Bilić je ove sezone u životopis već upisao pobjede protiv Arsenala, Liverpoola, Manchester Cityja i Chelseaja. Unatoč tome, bivši hrvatski izbornik smatra da njegova momčad još uvijek ima puno prostora za napredak.

Bez dramatičnog pada

"Dobro smo startali i uživamo u tome, ali smo čvrsto na zemlji. Puni smo samopouzdanja, igramo dobro i ako nastavimo raditi naporno kao od prvog dana, ne vidim razlog zašto bismo dramatično pali. Premda je jasno da će biti uspona i padova u rezultatskom smislu", naglasio je Bilić na konferenciji za novinare uoči subotnjeg gostovanja kod Watforda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jezgra momčadi igra zajedno već neko vrijeme i to je najvažnija stvar, dodali smo samo nekolicinu igrača koje smo smatrali neophodnima za povećanje kvalitete. Još je uvijek rano za procjenu koje su granice ove momčadi, ali definitivno možemo još puno napredovati u svakom aspektu. Ponajprije kad je u pitanju šut, jer premalo pucamo na gol. To ne znači da nisam zadovoljan, ali možemo se poboljšati apsolutno u svemu", dodao je samouvjereni hrvatski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo