POSTAJE SVE JASNIJE GDJE MANDŽUKIĆ NASTAVLJA U KARIJERU: / Odlazi u Njemačkog giganta u paketu vrijednom 30 milijuna eura?

Image
Foto: AFP

Transfer Hrvata zagovara i njemačka legenda

28.11.2019.
13:47
AFP
VOYO logo

Već je dugo vremena poznato kako 33-godišnji hrvatski nogometaš Mario Mandžukić nakon dolaska novog trenera Maurizia Sarrija nema budućnost u talijanskom velikanu Juventusu i gotovo je sigurno da će promijeniti klub u zimskom prijelaznom roku. Samo je pitanje gdje će nastaviti karijeru.

Prema pisanju medija, najveće izglede za njegov transfer ima njemački velikan Borussia iz Dortmunda, koja se u posljednje vrijeme puno povezivala s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojac na izlaznim vratima

U četvrtak je Bild objavio da je Borussia zainteresirana za transfer dvojice nogometaša iz Juventusa. Jedan od njih je Mandžukić, a drugi 25-godišnji Nijemac Emre Can, koji je također pod Sarrijem izgubio poziciju u momčadi Stare dame.

Image
Foto: James Marsh/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Emre Can

Transfer tog dvojca trebao bi stajati Borussiju 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matthaus zagovara taj potez

Slavni njemački reprezentativac i Bayernov prvotimac, a danas stručni suradnik Sky SportsaLothar Matthäus ranije ovog tjedna je izjavio kako smatra da bi Mandžo bio idealno pojačanje za Borussiju Dortmund.

Image
MANDŽUKIĆ JE ZA LEGENDU BAYERNA IGRAČ KOJI MOŽE SPASITI NJEMAČKOG VELIKANA: /

'On ima u sebi bar jos jednu dobru sezonu...'

Image
MANDŽUKIĆ JE ZA LEGENDU BAYERNA IGRAČ KOJI MOŽE SPASITI NJEMAČKOG VELIKANA: /

'On ima u sebi bar jos jednu dobru sezonu...'

“Borussijin problem je taj što osim Matsa Hummelsa i Marija Götzea zapravo nema igrača koji su osvajali trofeje. Čak je i Marco Reus samo jednom osvojio DFB-Pokal. Borussiji nedostaje nešto da bi bili uspješni, a prvenstveno im nedostaje glad za uspjehom. Zapravo inače uopće nisam pobornik zimskih transfera, ali Borussia bi trebala dovesti pojačanja. Konkretno, mislim na dvojicu igrača, Cana i Mandžukića”, napisao je slavni njemački reprezentativac u svojoj kolumni za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Imaju pobjednički karakter'

Njemački velikan ove je sezone u jako lošoj formi i nakon 12 kola nalaze se na šestom mjestu ljestvice sa samo 20 bodova.

“Tridesettrogodišnjak zna kako je to osvojiti Bundesligu u dresu Wolfsburga i Bayerna s kojim je osvojio dva naslova prvaka. Iako ima dosta godina, ima još uvijek barem jednu dobru sezonu u svojim nogama”, piše Matthäus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oni imaju pobjednički karakter i ostvarivali su uspjehe i s reprezentacijom i klubovima. A i znam da bi bili dostupni po razumnim cijenama”, zaključio je Matthäus.

FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo