Ovo se Hajduku nikad nije dogodilo!

Prvi put u stogodišnjoj povijesti, Hajduk nije gazda u svom gradu, a gradski derbi sa Splitom Bijeli ne čekaju kao favoriti iako se igra na Poljudu.

28.7.2012.
23:33
VOYO logo

"Split je u ovom trenutku po imenima možda najbolja momčad u Hrvatskoj, ovo će za nas biti najjača utakmica do sada. Ne tražimo nikakve alibije, mogao bih govoriti o umoru i plaćama, ali nije to tema. Mi igramo pred svojom publikom, učinit ćemo sve da pobijedimo. U prednosti će biti ona momčad koja uspije nametnuti svoj ritam", kazao je uoči utakmice Mišo Krstičević.

Slične ambicije stižu iz susjedstva. Momčad iz Parka mladeži dolazi po pobjedu na petstotinjak metara udaljeni Poljud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi imamo kvalitetu i iskustvo, to moramo pokazati u gradskom derbiju. Hajduk je mlada, nepredvidljiva momčad, ima puno motiva, ali i oscilacija. No, teško je reći da je protiv Hajduka na Poljudu bilo tko favorit. Našu prigodu vidim u iskustvu i kvaliteti, svaku utakmicu idemo na pobjedu, tako će biti i ovu. U goste Hajduku idemo znajući našu vrijednost", rekao je Splitov trener Tonči Bašić, koji još uvijek nije siguran hoće li koristiti Ivicu Križanca, svježeg oporavljenika od ozljede.

Uoči utakmice, ponovno su se pojavili disciplinski problemi u svlačionici Hajduka, a ceh je ovaj put platio Dinko Trebotić. Trener Krstičević nije mu dopustio da trenira, poslao ga je na razgovor s predsjednikom i sportskim direktorom, a sve zbog toga što se mladić drznuo priupitati zbog čega nije u momčadi za utakmicu sa Skontom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Trebotić se nadao igranju, to mu je obećao i Krstičević nakon utakmice u Puli, ali promijenio je mišljenje. Epilog svega je da Trebotić ne trenira, neće igrati protiv Splita, a upitno je što će dalje biti.

"Hajduk je iznad svih", kratko je komentirao Krstičević ne želeći ulaziti u detalje cijelog slučaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret je na rasporedu u nedjelju u 21 sat.

specijal-201102150360004-Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo