ISTINA O MOURINHOVOM DOLASKU U ZAGREB: / Razlog nije Perišić! 'Evo zašto sam došao u Hrvatsku...'

Image

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho sinoć je prisustvovao utakmici 5. kola kvalifikacija za odlazak na SP 2018. između Hrvatske i Ukrajine (1-0) na punom Maksimiru.

25.3.2017.
15:15
VOYO logo

Kako je Net.hr doznao iz neslužbenih izvora, Jose Mourinho nije u Zagreb došao s namjerom da dogovori transfer Ivana Perišića u Manchester United, nego da posjeti svoje dobre prijatelje Predraga Mijatovića i predsjednika HNS-a Davora Šukera. Bombastičnu vijest kako je Special One sletio u Zagreb zbog ponajboljeg hrvatskog nogometaša prvi je plasirao engleski tabloid The Sun.

SENZACIJA: Jose Mourinho osobno stigao u Zagreb kako bi dogovorio transfer velike hrvatske zvijezde u United

Portugalac je kasnije i sam kazao razloge svoga dolaska u hrvatsku metropolu u razgovoru za HNTV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam neki skriveni cilj, ovdje sam došao uživati u slobodnim danima, posjetiti neke dobre prijatelje poput Mijatovića ili Šukera. Znam da svi misle kako sam došao pogledati neke igrače, ali u današnjem nogometu ne trebate putovati kako biste vidjeli neke igrače, sve ih znam otprije", rekao je Posebni i simpatično dodao kako je došao u Zagreb kao "netko tko se želi opustiti u lijepom vremenu, a ne kišnom, kakvo je u Manchesteru".

NAJSKUPLJI HRVATSKI IGRAČ U POVIJESTI? Oglasio se Inter i izvjesio cijenu za Ivana Perišića

Hrvatska je pobijedila Ukrajinu 1-0 i napravila velik korak prema plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Mourinho je s velikim poštovanjem govorio o hrvatskoj izabranoj vrsti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je jako dobra momčad s odličnim i iskusnim igračima. Svi oni igraju u najvećim klubovima poput Real Madrida, Barcelone i Intera. Ne dvojim da će Hrvatska biti i na idućem Svjetskom prvenstvu", kazao je Mourinho, prenosi Sportarena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo