I s 34 na leđima Olić oduševljava njemačke stručnjake

Image
Foto: AFP, CHRISTIAN CHARISIUS

Olić je u 69. minuti susreta zabio za 1:1, a potom je u pretposljednjoj Brazilac Naldo donio sva tri boda Vukovima, koji se sada nalaze na jedno mjesto udaljeni od kvalifikacija za Ligu prvaka u narednoj sezoni.

31.3.2014.
12:42
AFP, CHRISTIAN CHARISIUS
VOYO logo

Olić (34) je u sklopu 28. kola njemačke Bundeslige postigao izjednačujući pogodak za svoj Wolfsburg, u preokretu koji je kreirala domaća momčad. Olić je u 69. minuti susreta zabio za 1:1, a potom je u pretposljednjoj Brazilac Naldo donio sva tri boda Vukovima, koji se sada nalaze na jedno mjesto udaljeni od kvalifikacija za Ligu prvaka u narednoj sezoni.

Olić je za svoj nastup (svih 90 minuta) dobio od Kickera ocjenu 2.5 (1 najbolja, 6 najlošija), dok je njegov reprezentativni kolega Ivan Perišić, koji je igrao do 77. minute, zaradio slabih 4.5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić je susret u kojem je njegov Bayern remizirao kod kuće protiv Hoffenheima započeo na klupi za pričuve, no zato je u poluvremenu zamijenio njemačkog reprezentativca Marija Götzea. Kicker nije bio previše impresioniran Super Mariom, koji je za 45 minuta na travnjaku zaradio ocjenu 4.5.

Podsjetimo, Bayern je i uoči ovog minulog kola osigurao naslov prvaka Bundeslige, a hrvatski je reprezentativac i dalje vodeći na ljestvici najboljih strijelaca sa 17 pogodaka. Olić ih, spomenimo, ima 10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo