PREPUN SAMOPOUZDANJA / Nenad Bjelica nam je otkrio što očekuje protiv Cityja: 'Vjerujemo u sebe, idemo po pobjedu'

'Mi smo jedini koji vjerujemo u sebe i pozitivan rezultat. Ne znam zašto ne bismo bili konkurentni u Manchesteru'

29.9.2019.
19:54
VOYO logo

To nije borba Pepa Guardiole i mene, nego Dinama i Manchestera, poručio je za RTL NenadBjelica uoči jedne od najvažnijih utakmica u njegovoj dosadašnjoj karijeri. Što vi mislite o Dinamovim šansama, odgovorite u anketi na dnu teksta.

Modri sutra ujutro kreću u Manchester u kojem se, kaže, nadaju pozitivnom rezultatu za koji će im, osim savršene izvedbe, trebati i puno sreće. A s trenerom najbolje hrvatske momčadi razgovarala je naša Ana Strizić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je sigurno jedna od mojih najvećih utakmica, iako sam kao trener Austrije iz Beča igrao protiv Atlética koji je igrao te sezone finale Lige prvaka. No, ovo je na toj razini jer City je momčad koja će biti visokopozicionirana u Ligi prvaka. Moramo biti sto posto efikasni, nećemo imati puno šansi", kazao je Bjelica pa otkrio kako teku pripreme:

"Manchester City je jedan ili dva nivoa viši od Atalante pa će nam stvarno trebati vrhunska izvedba kako bismo došli do pozitivnog rezultata."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neće se voditibitka samo na terenu već i na klupi. Kako nadmudriti Pepa Guardiolu?

"Nije to bitka između nas dvojice, već bitka Dinama i Manchester Cityja. U redovima engleskog prvaka su vrhunsko kvalitetni igrači, pogotovo u napadu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek govori da samo najspremniji igraju u njegovoj momčadi, što u fojus stavlja Gojaka i Hajrovića.

"Vidjet ćete jesu li spremni. Dobili su određeni predah da shvate neke stvari i promijene ih pa u budućnosti budu u stanju pomoći momčadi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takav stav je potreban kako bi se spriječili kiksevi u prvenstvu, poput onog s Varaždinom.

"Kad nosite dres Dinama, ne smijete birati nijednu utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj, Bjelica je otkrio što očekuje od puta u Englesku.

"Mi smo jedini koji vjerujemo u sebe i pozitivan rezultat, idemo pobijediti i ne znam zašto ne bismo bili konkurentni u Manchesteru. Želimo pozitivan rezultat."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo