Mourinho skinuo rukavice i prokazao glavnog krivca!

Lyon se ponovno pokazao kao previsoka prepreka za Real Madrid, čak i pod vodstvom najskupljeg trenera današnjice, Josea Mourinha.

28.2.2011.
21:01
VOYO logo

Gosti, koji niti u sedmom okršaju s Lyonom u Ligi prvaka nisu uspjeli pobijediti, poveli su u 64. minuti golom Karima Benzeme, i činilo se da je taj dan napokon došao. Ipak, raspoloženje je Španjolcima pokvario Gomis, najavivši tako neizvjestan uzvrat na San Bernabeu 16. ožujka.

http://www.dailymotion.com/swf/video/xh5oz8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljut je nakon utakmice bio i Jose Mourinho, koji je ovoga puta opalio po sucima kao da su Real pokrali za nekoliko golova i isključenja. Zapravo, jedina sporna situacija na koju se Portugalac poziva dogodila se u 64. minuti, netom prije gola Benzeme. Ronaldo je izveo slobodni udarac, lopta je pogodila ruku Yoanna Gourcuffa koji je stajao u živom zidu, a njemački sudac Wolfgang Stark procijenio je da to nije bio kazneni udarac.

http://www.youtube.com/embed/F0bRQg2gZr4 Sporna situacija na 3:25

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je odmah skočio s klupe i pokušao sucu objasniti što se dogodilo, a toj je situaciji posvetio najviše pažnje nakon utakmice.

"Postoje greške sudaca koje možete prihvatiti i postoje one koje ne možete. Kod tog slobodnog udarca se na usporenoj snimci jasno moglo vidjeti kako lopta udara u ruku. Pa ja sam bio 50 metara daleko i to sam vidio. A on je buljio s pet metara sa svim svojim pomoćnicima i nije vidio. Ne razumijem. A to bi na kraju moglo presuditi. Samo se nadam da neće", požalio se Mourinho i onda ipak prokomentirao utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xh5p7e

"Naravno, ja sam pun nade, sve je otvoreno. Lyon je dobra momčad s dobrim igračima i dobrim trenerom i uzvratni susret će biti vrlo težak. Rezultat 1:1 nam daje šanse jer igramo kod kuće, cijeli stadion će biti iza nas. Nećemo se preplašiti. Ne bojimo se povijesti jer pišemo novu povijest. Ovdje smo zabili gol prvi put u povijesti i prvi puta nismo izgubili", objasnio je Mourinho kako se mijenja povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo