Kraj nade za Luku Modrića? Mourinho odbio pričati!

Arsenal je nadomak angažiranju turskog veznjaka madridskog Reala Nurija Sahina, pišu engleski mediji. Istodobno, Kaka zasad ostaje u madridskom klubu, potvrdio je Jose Mourinho.

27.7.2012.
16:30
VOYO logo

Novinarima se trener nogometaša Kraljevskog kluba obratio na press-konferenciji u Lisabonu, gdje Real večeras igra prijateljsku utakmicu protiv Benfice.

Govorio je o Kaki i Sahinu, ali se nije dao navući na tanak led glede Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih govorio ništa o igračima drugih klubova", kazao je Portugalac nastavivši:

"Prijelazni rok traje do 31. kolovoza i puno se toga još može dogoditi. Kaka putuje s nama u Sjedinjene Države, a danas će igrati 45 do 60 minuta. Ne znam hoće li ostati s nama ili otići. Štoviše, volio bih da ostane jer i dalje mislim da nam može biti od koristi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je u pitanju Sahin, realno je da bi za njega bilo bolje da potraži neki drugi klub. Trebam 20 igrača u kadru, što je, uz pokojega priključenog juniora, sasvim dovoljno. To znači da bi netko morao i otići. Nuri prošle godine nije igrao mnogo, tako da ne bi bilo loše da to promijeni."

Iako je Mourinho govorio o 24-godišnjem Turčinu na način da bi ga trajno pustio da ode, Daily Mail piše da će ga Arsenal najvjerojatnije dovesti na jednogodišnju posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo