Na Poljudu 'pala' čak tri otkaza! Momčad preuzima Igor Tudor!

Nakon poraza od Rijeke uslijedio je 'potres' na Poljudu, a najvažnija vijest je da je smijenjen trener Mišo Krstičević, kojeg će zamijeniti Igor Tudor.

29.4.2013.
17:17
VOYO logo

Na Poljudu je održan sastanak klupske uprave, a na njemu je otkazana suradnja treneru prve momčadi BilihMiši Krstičeviću, sportskom direktoru Sergiju Krešiću i savjetniku Frediju Fiorentiniju.

"Hvala Krstičeviću za kojeg smatram da je ovdje odradio veliki posao u ovih 14 mjeseci. Ne znam je li itko bio duže na klupi Hajduka u ovom stoljeću. Nažalost, u nekoliko posljednjih utakmica prezentacije momčadi nisu bile na nivou. Ocijenili smo da nam je ugrožen plasman u Europu, što bi za klub bio velik udarac. Odlučili smo se stoga za promjenu. Dat ćemo šansu još jednom našem mladom treneru, bivšem našem igraču, velikanu kluba i još jednom treneru koji dolazi iz naše trenerske škole. Nadam se da će Tudor iz ove momčadi uspjeti izvući maksimum i da ćemo izboriti Europu", izjavio je predsjednik Hajduka Marin Brbić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče trenera, vidjet ćemo. Ja se nadam da će to biti duže. Za sada smo se dogovorili da će to biti do kraja sezone. Razumjet ćete da je trebalo brzo reagirati i jednostavno nismo uspjeli sjesti i dogovoriti sve detalje naše buduće suradnje. Ja vjerujem da je gospodin Tudor dobro rješenje za naš klub i da će se on tu duže zadržati", kazao je Brbić, a Igor Štimac za Sportske novosti izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odluka je odgovornost onih koji su je donijeli, a među njima na žalost ne vidim nikoga stručnog po nogometnim pitanjima. Za mene koji si utvaram da znam nešto o nogometu Uprava se olako odrekla trenera koji je bezimenu momčad održao na vrhu tablice i doveo je u finale Kupa, trenera koji je stvaralačkim radom prepolovio financijsku dubiozu u kojoj se Hajduk našao. Našem Tudoru želim puno uspješnog rada u budućnosti", poručio je Štimac.

Službeno predstavljanje Igora Tudora kao novog trenera Hajduka zakazano je za utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo