MANDŽUKIĆU STIGLA PLJUSKA S OTOKA: / Hrvatskom napadaču zbog mlade zvijezde propada transfer iz snova?

Image
Foto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Još uvijek se ne zna gdje će bivši Vatreni nastaviti karijeru

30.11.2019.
11:08
Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia
VOYO logo

Manchester United navodno je zatvorio vrata hrvatskom napadaču Mariju Mandžukiću te su se okrenuli norveškoj senzaciji Erlignu Haalandu. Tvrdi to talijanski Tuttosport. Pišu kako je engleski velikan ipak odustao od napadača koji nije upisao niti minutu u Serie A ove sezone.

Umjesto njega Solskjaer navodno želi igrača za kojeg je uvjeren da ga može odmah baciti u akciju i upravo smatra da je Haaland taj. Norvežanin je zabio osam golova ove sezone u Ligi prvaka te je došao pod povećalo brojnih velikana. Devetnaestogodišnjak iz Red Bull Salzburga trenutačno je drugi strijelac najprestižnijeg klupskog natjecanja na svijetu iz RobertaLewandowskog koji je dao deset pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poput Benzeme

Postao je, inače prvi nogometaš u Ligi prvaka koji je zabio šest golova u svoja prva tri nastupa i drugi tinejdžer koji je zabio u prve tri utakmice u tom natjecanju nakon Karima Benzeme. Napadaču odlično ide i u prvenstvu. U 12 utakmica u austrijskoj ligi zabio je 15 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Solskjaer računa nato da bi ga mogao uvjeriti da mu se priključi jer mu je dao priliku u Moldeu. United navodno ima spremnih 75 milijuna funti za Norvežanina.

Mandžukić se, inače, već nekoliko mjeseci povezuje s Unitedom. Sve je krenulo ljetos, ali mu je tada propao transfer. Vjerovalo se da će na Old Trafford stići u siječnju, a hoće li s eto ipak na kraju dogoditi tek ćemo vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo