Bomba iz Maksimira: Mateo Kovačić napustio Dinamo!

Mamić je ponovno prekršio obećanje. Dinamo i milanski Inter postigli su dogovor oko transfera mladog Matea Kovačića u redove talijanskog diva!

30.1.2013.
20:34
VOYO logo

Nakon što je Interu propao transfer Brazilca Paulinha, predsjednik Massimo Moratti nije gubio vrijeme, te je svojim privatnim zrakoplovom poslao svoje ljude u Zagreb po Matea Kovačića (18).

Dogovor je ubrzo postignut, a talijanski mediji prenose da je Inter Dinamu platio odštetu od čak 11 milijuna eura! Transfer su potvrdila oba dva kluba, tako da će Kovačić u četvrtak, nakon što spomenutim privatnim zrakoplovom predsjednika Morattija sleti u Milano, obaviti liječnički pregled, nakon kojeg će postati suigrač drugom mladog hrvatskom igraču – Marku Livaji (19). "Sve se dogodilo brzo, u šoku sam, ne znam što bih rekao. Teško mi je otići iz Dinama, ali ponuda Intera se jednostavno ne odbija. Moram obaviti još i liječnički pregled, ali mislim da je to samo formalnost", istaknuo je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo i da je u srijedu počela kružiti priča da će Inter u travnju Lukom Modrićemkrenuti u lov za koji se zasada nije najbolje snašao u madridskom Realu.

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo