Mamić poderao Bilićevu diplomu!

'Ja nemam niti jednu nogometnu diplomu, ali sam kroz godine pokazao da se itekako razumijem u zanat.

27.10.2011.
21:40
VOYO logo

Zdravko Mamić odgovorio je u četvrtak na optužbe koje je Reno Sinovčić iznio u razgovoru Jedan na jedan za Sportski.net. Podsjetimo, Sinovčić nam je prije nekoliko dana rekao ono što mnogi misle, ali ne žele reći baš javno:

"A šta da vam kažem, pa rekao sam sve. On vodi hrvatski nogomet. Ne moram vam govoriti da vodi i vodoinstalatere, i čistačice, i sve. Jasno je da Mamić vodi i hrvatsku reprezentaciju, kakav Bilić", izjavio je Sinovčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, nije trebalo dugo čekati Mamićev odgovor.

"Nije prvi put da drugi koriste moje ime kako bi svoje probleme prebili preko mojih leđa i Dinama, koji je najuspješniji i najvoljeniji klub u Hrvata. Parafrazirat ću sada Edoarda Reju, bivšeg trenera Hajduka. Jednom prilikom potegao je jednu frazu kada su ga upitali za komentar na neku moju navodnu rečenicu. Poručio mi je kako bi trebao isprati usta prije nego što spomenem njegovo ime, pa sada je poručujem ovima da isperu svoja usta prije nego li počnu pričati o meni", rekao je Mamić za Gol.hr te se okomio na Bilića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sinovčić je tu sigurno mislio na priču oko Sammira, ali Sammira ne guram ja u reprezentaciju nego njegove igre. Ja nemam niti jednu nogometnu diplomu, ali sam kroz godine pokazao da se itekako razumijem u taj zanat. I zato poručujem Biliću i svim trenerima koji su ga trenirali do sada, da si mogu poderati diplome. Sammir je igrač najveće klase, ali dobro, mi to više nećemo potencirati ako 'oni' ne misle da je njegovo pozivanje u korist sveopćeg hrvatskog nogometa", zaključio je gazda Dinama.

Sinovčić, zapravo, nije govorio samo o Sammiru, već i o hrvatskoj ligi, HNS-u, reprezentaciji, svime što kod nas ima veze sa zaradom u nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201110270184006 arti-201110270353006 arti-201110260996006

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo