KRAMARIĆ IZ PENALA UBLAŽIO PORAZ HOFFENHEIMA: / Sosa ponovno od prve minute, debitirao Davor Lovren

Image
Foto: AFP

Borussia Moengladbach je dva puta vodila protiv Wolfsburga, ali je na kraju završilo 2-2, a hrvatski krilni napadač u dresu "vukova" Josip Brekalo ovaj puta je bio samozatajan

29.9.2018.
18:10
AFP
VOYO logo

U 6. kolu Bundeslige Kramarićev Hoffenheim je u subotu kod kuće izgubio od Leipziga sa 1-2, a jedini pogodak za domaćine zabio je hrvatski napadač Andrej Kramarić u sudačkoj nadoknadi (90+3) iz penala. Dvostruki strijelac za Leipzig bio je YussufPoulsen (53, 73).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stuttgart poveo

Lijevi branič BornaSosa drugu utakmicu zaredom bio je u početnoj postavi Stuttgarta, koji je dobio Werder sa 2-1. Stuttgart je poveo golom AnastasiosaDonisa (19), a onda je u 68. minuti golman RonRobertZieler napravio pacersku grešku. Sosa mu je dodao laganu loptu iz auta, ali golman Stuttgarta nije ju uspio uštopati i završila je u mreži. Ipak, GonzaloCastro je u 75. minuti donio pobjedu Stuttgartu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davor Lovren dočekao svoj prvi nastup ove sezone za Fortunu

Bivši veznjak Dinama 19-godišnji DavorLovren, mlađi brat DejanaLovrena, dočekao je svoj prvi nastup ove sezone za Fortunu, ušavši u igru u 58. minuti, ali momčad iz Duesseldorfa izgubila je od Nuernberga sa 0-3.

Borussia Moengladbach je dva puta vodila protiv Wolfsburga, ali je na kraju završilo 2-2, a hrvatski krilni napadač u dresu "vukova" JosipBrekalo ovaj puta je bio samozatajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač doživio prvi poraz

Dan ranije NikoKovač pretrpio je prvi poraz na klupi Bayerna u njemačkoj Bundesligi, i to u rodnom Berlinu. Od Bavaraca bolja je bila Hertha sa 2-0 (2-0). Ovo je druga uzastopna utakmica Bayerna bez pobjede, prvak je u utorak na svom terenu odigrao 1-1 protiv Augsburga.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo