JE LI PALA ODLUKA O KAMPU? / Poznato koja je najizglednija opcija za Vatrene; 'Hrvatske se svi pribojavaju na velikim natjecanjima'

Image
Foto: Profimedi

Vatreni u ponedjeljak dolaze u Zagreb

30.5.2021.
20:49
Profimedi
VOYO logo

Nakon jučerašnjeg otkazivanja kampa u Škotskoj zbog strogih covid pravila - hrvatska nogometna reprezentacija još uvijek je bez doma u kojem će biti smještena tijekom Europskog prvenstva.

Najizglednija opcija je kamp u Engleskoj, tako bi reprezentacija ostala blizu Glasgowu gdje se igraju dvije utakmice u skupini i zaobišle bi se rigorozne mjere koje u škotskoj nalažu da u slučaju jednog pozitivnog igrača cijela momčad mora u karantenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, Vatreni su odradili ciklus priprema u Rovinju i u ponedjeljak dolaze u Zagreb. Poslijepodne će odraditi trening u Gorici gdje ih u utorak čeka prijateljska utakmica s Armenijom. Bit će to prilika izborniku Zlatku Dalićiu da testira Josipa Brekala.

"Čekaju Kovačića

"Svi smo se skupili, čekamo još Matea Kovačića koji je osvojio Ligu prvaka. Imamo fantastične uvjete u Rovinju, mislim da ćemo puno toga napraviti. Ponajprije popraviti neke stvari iz prijašnjih utakmica i u najboljem izdanju dočekati Euro", rekao je Josip Brekalo za službenu stranicu HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OVO ĆE PAMTITI DOŽIVOTNO /

Dalić otkrio što Kovačića čeka u reprezentaciji jer je osvojio Ligu prvaka

Image
OVO ĆE PAMTITI DOŽIVOTNO /

Dalić otkrio što Kovačića čeka u reprezentaciji jer je osvojio Ligu prvaka

Nogometaša Wolfsburga trenutačno prate Milan, Arsenal, Liverpool...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad je prije svega fokus na Europsko prvenstvo, onda ćemo vidjeti koje će biti najkonkretnije ponude. S Wolfsburgom smo izborili Ligu prvaka, to je jako veliki uspjeh. Mislim da su za mene sve opcije otvorene pa ćemo vidjeti. Prije svega priželjkujem dobar rezultat na Euru. Zadovoljan sam svojom formom, osjećam se odlično, nisam imao problema s ozljedama ove sezone. Dobro se osjećam uoči Eura, koji je kruna sezone. Hrvatska je uvijek imala vrhunske krilne igrače, svaka konkurencija je zdrava i dobra da ti budeš što bolji. Izbornik ima u nama puno rješenja, ja sam na raspolaganju i dat ću sve od sebe", kazao je i za kraj rekao kakvu su očekivanja od Eura.

Image
Foto: Profimedia

"Hrvatske se svi pribojavaju na velikim natjecanjima jer znaju da smo ekipa koja ima odličan mentalitet i onda kad nismo u bajnoj situaciji pokažemo najbolje od nas. Ne bih htio ništa prognozirati, najbitnije je proći skupinu pa onda utakmicu po utakmicu", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo