'JE*ENA ŠALA I SRAMOTA': / Bilićev klub šokirao navijače cijenama ulaznica, a stručnjaci im žele rušiti stadion

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Bolan udarac zadao je West Ham svojim navijačima objavom cijena ulaznica za susret protiv Arsenala koji će se igrati 3.

31.10.2016.
22:22
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Na ovaj dio o rušenju ukazuje Paul Fletcher, čovjek koji je bio zadužen za izgradnju ili savjetovanje pri izgradnji više od 30 stadiona, javlja BBC, i koji tvrdi da je najveći problem olimpijskog zdanja na kojeg je West Ham uselio po odlasku s Boleyn Grounda atletska staza.

Rušenje je rješenje

"Ili ćemo ovako sljedećih 30-40 godina ili ćemo ga rušiti i krenuti ispočetka. Želite li zadovoljiti gledatelje na način da ih se približi travnjaku onda je rušenje jedino rješenje", kaže Fletcher čije se mišljenje nije slušao prije izgradnje ovog stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sugerirao sam da se izgradi nogometni stadion koji će na dva tjedna postati atletski. Kad je gradim stadione onda mi je publika na prvom mjestu. Ono što su oni pokušali napraviti jest atletski stadion prenamijeniti u nogometni, a to ne funkcionira", dodaje.

Navijači ogorčeni

West Ham, čiju momčad vodi Slaven Bilić, je svoju prvu utakmicu na novom stadionu odigrao u kolovozu i to nakon što je 112 godina bio domaćin na Boleyn Groundu. Od preseljenja na novo zdanje nanizani su rezultati slabiji od očekivanog, a gotovo svaka utakmica popraćena je neredima navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi razlog za nezdovoljstvo dao im je klub objavom cijena za nadolazeći ogled protiv Arsenala pri čemu najjeftinija ulaznica, a radi se o onima za djecu mlađu od 16 godina, košta 50 funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo