IZJAVE ČELNIKA CRVENE ZVEZDE ODJEKNUT ĆE U HRVATSKOJ: / Dinamovci bi se mogli ozbiljno naljutiti na ovakve provokacije

Image
Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages/PIXSELL

Dinamova momčad na papiru vrijedi dvostruko više od Zvezdine, a i europski doseg Modrih govori dovoljno o kvaliteti momčadi

30.4.2021.
12:56
Stefan Tomasevic/ATAImages/PIXSELL
VOYO logo

Crvena zvezda osigurala je svoj četvrti uzastopni naslov prvaka Srbije. Zvezda je pobjedom protiv Vojvodine matematički potvrdila novi trofej, i to podosta dominantno.

U 34 odigrana kola srpskog prvenstva Zvezda je upisala 32 pobjede i samo dva remija bez poraza. Možda je takva situacija malo potaknula sportskog direktora Zvezde Mitra Mrkelu da izjavi kako misli da je Zvezda najbolji klub u regiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam svima u klubu na osvojenoj tituli. Ovo je zaista veliki uspjeh za koji smo se borili svakodnevno i radili danonoćno. Nije bilo lako, ali smo pokazali kvalitetu i od starta sezone pa do danas, demonstrirali da smo najbolja momčad u Srbiji, a, rekao bih, i u regiji", rekao je Mrkela nakon jučerašnje utakmice.

Dinamo dvostruko vrjedniji

Ova je izjava, naravno povukla pitanje "gdje je u toj cijeloj priči zagrebački Dinamo?" Jako dugo se već nisu obračunali Dinamo i Zvezda u nekom europskom natjecanju, no zasad su malo pretjerane te Mrkeline izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamova momčad na papiru vrijedi dvostruko više od Zvezdine, a i europski doseg Modrih govori dovoljno o kvaliteti momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo