EUROPSKI VELIKANI POLUDJELI ZA PERIŠIĆEM: / Barcelona i Chelsea u borbi za najveće otkriće Eura!

Image
Foto: AFP, GEORGES GOBET

Briljantna igra Ivana Perišića (27) na Europskom prvenstvu u Francuskoj, posebno u hrvatskoj pobjedi protiv Španjolske (2-1), otvorila mu je vrata velikog ovoljetnog transfera.

23.6.2016.
9:55
AFP, GEORGES GOBET
VOYO logo

Još i prije Eura za Perišića je zanimanje pokazivao Chelsea čiji se novi trener i aktualni talijanski izbornik Antonio Conte zaljubio u hrvatskog nogometaša zbog njegovih igara u dresu milanskog Intera. Prema navodima Tuttosporta, interes londonskog kluba nije se stišao, ali Chelsea sada ima i jaku konkurenciju.

Barcelonin plan B

Spominju se Liverpool, Manchester United i Paris Saint-Germain, a katalonski dnevni list Sport navodi da Barcelona vidi Perišića kao alternativu ako ne uspije dovesti španjolskog reprezentativca i svoga bivšeg člana Nolita iz Celte. A sve je izglednije da neće uspjeti jer Nolita u Manchester Cityju želi Pep Guardiola i čini se da je taj transfer blizu realizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuttosport, međutim, ističe da Inter nema namjeru olako pustiti svog dragulja. Trener Roberto Mancini tvrdi da Perišić nije na prodaju i da bi trebao biti predvodnik Nerazzurra u novoj sezoni. No, koliko god Mancini bio odlučan, njegova riječ neće biti zadnja. Odluku o eventualnoj prodaji donijet će čelnici kluba, a dođe li ponuda od 30 milijuna eura, kako se nagađa, Perišić će teško ostati na San Siru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Inter je došao prošloga ljeta iz Wolfsburga uz odštetu od 16 milijuna eura, a samo godinu dana kasnije milanski klub bi ga mogao prodati za dvostruko veću cijenu. Razgovori će se voditi nakon Eura, a nije isključeno da će se do tada pojaviti i novi 'udvarači'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo