Legenda yu-nogometa razočarana Vatrenima, a hvali Zmajeve

Legendarni srpski nogometaš Dragan Stojković Piksi izrazio je oduševljenje igrama reprezentacije BiH, dok ga Hrvatska nije previše impresionirala.

27.6.2013.
15:24
VOYO logo

"Bosna i Hercegovina ostavila je najjači dojam u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Kada to kažem, mislim na države bivše Jugoslavije, ali i na kompletne europske kvalifikacije. Očito je da Safet Sušić odlično vodi reprezentaciju, posložio je snažnu momčad koja ima veliko samopouzdanje, a to je bitan preduvjet za velike dosege", izjavio je Stojković za srpske medije.

Podsjetimo, BiH je vodeća momčad kvalifikacijske skupine G i sasvim je blizu izravnog plasmana na brazilski Mundijal. S druge strane, u skupini A Hrvatska nakon sedam odigranih utakmica drži drugo mjesto s tri boda manje od vodeće Belgije. Srbija je tek na trećem mjestu s čak devet bodova manje do naše reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razočaranje je veliko, posebno zato što se SP održava u zemlji nogometa - Brazilu. Izazov je bio otići tamo, ali eto, nećemo uspjeti. To je stvar za analizu odgovornih i njima prepuštam ostatak komentara. Što se tiče Hrvata, mislio sam da su puno jači. Ono što sam vidio od njih na utakmici protiv Srbije (pobjeda Hrvatske 2:0, op. a.) nije ostavilo dovoljno jak dojam na mene. Nisu dovoljno dobri za prvo mjesto u skupini, pa će prema svemu sudeći u dodatne kvalifikacije", zaključio je trener japanske Nagoye.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo