Lokosi dostigli neslavan rekord Pršine Pazinke!

Još su jednom Lokomotivini nogometaši, osmi put ove sezone, odigrali utakmicu nedirnutih mreža.

29.4.2011.
22:52
VOYO logo

Zavirili smo malo u prošlost i otkrili podatak da su sad Lokosi po broju 0:0 rezultata u jednoj sezoni dostigli rekord Pazinke iz sezone 1992./93. (tada je za Pazinjane igrao Dado Pršo!), a prestigli su Dubrovnik, koji je sezonu ranije sedam puta odigrao netaknutih mreža.

Lokomotivi protiv Karlovca u 27. kolu HNL-a nije pomogao ni povratnik Dario Zahora, koji se nakon četiri godine izbivanja vratio na hrvatske travnjake. A povratak je mogao biti slavljenički – imao je Zahora šansu utakmice, u 45. minuti sam je, nakon dodavanja Doda, krenuo prema vrataru Lovriću, no karlovački je golman nogom zaustavio Zahorinu loptu u čistoj situaciji za pogodak!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovrić se prometnuo u igrača utakmice obranivši u 57. minuti loptu i nakon udarca Peke s osam metara. Bile su to dvije najzrelije zgode Lokomotive, koja je većim dijelom dvoboja kontrolirala igru.

Karlovčani su se, pak, orijentirali na obranu, a najbolju je šansu za pogodak imao Jerneić u 63. minuti, no udarcem glavom poslao je loptu kraj vrata...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam bodom, ali ne i igrom. Karlovac mora bolje", rekao je trener Karlovca Srećko Lušić.

A već uobičajeni krici Lokomotivina trenera Krune Jurčića za vrijeme utakmice ispred klupe prerasli su zadnjih desetak minuta u očajničke vapaje, no ni to nije pomoglo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš problem i dalje ostaje nerješiv. Dobro igramo, igrači imaju veliku želju, ali ne možemo zabiti gol! Kao trener mogu napraviti mnogo u organizaciji napada, ali gol ne mogu zabiti! Takve se stvari rješavaju uoči sezone, kad se vidi koliko zabijaju napadači koje klub ima na raspoložbi, onda se planira i sezona. Mi nemamo rođenog strijelca (zbog žutih kartona nije igrao Bule, op. a.), no nema predaje, pokušat ćemo do kraja napraviti što najviše možemo", izjavio je Jurčić.

U drugoj utakmici 27. kola HNL-a igranoj u petak Zagreb je izgubio od Slaven Belupa s 3:1. Gosti su poveli preko Bušića u sedmoj minuti, a domaćin je do izjednačenja stigao u 27. preko Chiavarinija. Bušić je svoju momčad ponovno doveo u vodstvo u 51. minuti, dok je treći pogodak zabio u 71.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo