Dinamov 'atomski napad': El Soudani lijevo, Junior desno, a u sredini...

Dinamo slaže momčad za novu sezonu i Ligu prvaka, a kako sada stvari stoje, napad i golman već su riješeni. Sportski direktor Zoran Mamić u utorak je otkrio kako će izgledati nova navala Modrih.

28.5.2013.
19:24
VOYO logo

Dinamo je u tjedan dana riješio tri velike brige - novog golmana koji bi trebao postati vođa momčadi, te dva napadača, koji će s Dujom Čopom činiti novi, nadamo se, ubojiti trojac za Ligu prvaka.

Bivši napadač Vitorije Guimaraes El Arbi Hillel Soudani, je 25-godišnjak koji obećava, kaže Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"El Soudani je izvrstan, iznimno brzi nogometaš. On je tip nogometaša kakvog smo tražili. Vjerujemo da će u našoj momčadi pokazati svoje kvalitete, te da svoj dolazak opravdati dobrim igrama. Znao je da iz Vitorije dolazi u klub koji ima šanse igrati Ligu prvaka, te da će tako sebi napraviti još veću promociju. O njemu se vrlo pozitivno izrazio i naš bivši trener Vahid Halilhodžić", opisao je za Sportske Mamić 25-godišnjeg Alžirca, kojeg Vaha trenira u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić, a ne trener Kruno Jurčić, sada je najavio i kako će izgledati napad Dinama u novoj sezoni.

"El Soudani će igrati na lijevoj strani u napadu, Junior Fernandes s kojim smo u nedjelju potpisali ugovor na desnoj, a Duje Čop biti će čista špica!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić je prokomentirao i ne baš izgledni dolazak Eduarda da Silve iz Šahtara.

"To ponajviše ovisi o Šahtaru. Dinamo ne može platiti odštetu za Dudua".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak je u zagreb stiglo i treće Dinamovo veliko pojačanje za novu sezonu - Argentinac Pablo Migliore, koji bi ugovor rebao potpisati u srijedu. 31-godišnji vrata je godinama branio za Boca Juniorse, a u Dinamo je stigao San Lorenza. Čelnici kluba već su ga proglasili ne samo velikim pojačanjem, nego i pravim vođom na travnjaku. Vajda će biti dostojna zamjena za Ivana Kelavu koji je već dogovorio odlazak u klub iz španjolske Primere - Granadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo