PROCURILI DETALJI MAJEROVOG TRANSFERA / Poznato koliko je Dinamo zaradio na veznjaku: 'Ovo je pravo mjesto za mene'

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Nakon 100 odigranih utakmica za more napustio je Maksimir

26.8.2021.
19:55
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Dan nakon što Dinamo nije uspio izboriti plasman u Ligu prvaka Lovro Majer službeno je postao nogometaš Rennesa.

"Jako sam sretan što sam došao u Rennes. O klubu sam čuo puno dobrih stvari. Znam da su ambicije visoke te da je momčad puna talenta. Kevin Theophile-Catherine mi je rekao samo lijepe riječi o Rennesu, a čak me i naučio par francuskih riječi. Mislim da je Rennes za mene pravo mjesto za napredak i da ostvarim velike uspjehe nakon što sam to učinio s Dinamom. Jako sam motiviran što ću igrati s novim suigračima. Imao jako dobru momčad", rekao je Majer za službenu klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je za Majera dobio 12 milijuna eura, a mogao bi dobiti i dodatnih tri milijuna eura u bonusima te 20 posto od budućeg transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oproštaj Modrih

U međuvremenu Dinamo se emotivnim riječima oprostio od veznjaka:

"Na plavom je dresu uz svoju desetku jučer dodao još jednu nulu, zaokružio stoticu i mahnuo na pozdrav... U skladu sa starim refrenom „doživjeti stotu“, Dinamov „fantasista“, plava desetka Lovro Majer, ove je srijede upravo „doživio stotu“, upisao je svoj okrugli 100. službeni nastup u plavome dresu i time zaključio svoj zagrebački opus, a profesionalnu karijeru nastavlja u francuskom prvoligaškom klubu Rennesu. Dragi Lovro, od srca ti hvala na svemu i sretno u nastavku karijere", poručili su među ostalim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo