NA MAKSIMIRU TRLJAJU RUKE / Olmo se vraća kući? Andy Bara pregovara s Barcelonom

Image
Foto: Profimedia

Ako se taj transfer u ostvari, zaradit će i i Dinamo, koji ima pravo na postotak od Olmovog sljedećeg transfera

19.4.2024.
22:34
Profimedia
VOYO logo

 Dani Olmo (25), španjolski reprezentativac i ofenzivni veznjak njemačkog Leipziga, privukao je veliku pažnju europskih giganata i očekuje se da ga u nadolazećem prijelaznom roku čeka transfer života.

Image
TRANSFER ŽIVOTA /

Olmo pred odlaskom iz Leipziga: Velikani čekaju u redu, a u Dinamu trljaju ruke

Image
TRANSFER ŽIVOTA /

Olmo pred odlaskom iz Leipziga: Velikani čekaju u redu, a u Dinamu trljaju ruke

Olmo je u Leipzig stigao 2020. godine za 29 milijuna eura iz zagrebačkog Dinama, u koji ga je doveo poznati hrvatski menadžer Andy Bara 2014. iz omladinskog pogona Barcelone. U Njemačkoj briljira, a oduševljava i igrama u dresu španjolske reprezentacije i privukao je pažnju najvećih europskih klubova. Povezivao se s Manchester Cityjem, Real Madridom, Bayernom i Barcelonom, a izgleda da su Katalonci najbliži tom transferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je objavio katalonski list Mundo Deportivo, sportski direktor Barcelone Deco započeo je 'operaciju' Olmovog vraćanja u klub i krenuo u pregovore s njegovim menadžerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barcelona je počela s operacijom 'Dani Olmo'. Žele da on bude jedno od ljetnih pojačanja i klub je vrlo ozbiljno pristupio u ovom poslu. Njegovi agenti i otac sreli su se nedavno s Decom. Agenti znaju ciljeve koje ima Dani i da Barca želi riješiti posao prije početka Europskog prvenstva. Dani Olmo ima odštetnu klauzulu od 60 milijuna eura i ne žele je smanjivati. Barca pregovara o mogućnosti da ga plate u ratama. Nadaju se da će zbog dobrih odnosa koje Dani i njegovi agenti imaju s Leipzigom, naći pravo rješenje za isplatu", pišu Katalonci.

Ovaj posao vodi Bara i ako se transfer ostvari, veliki novac trebao bi dobiti i Dinamo, koji ima pravo na postotak od Olmovog sljedećeg transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo