Chelsea ne odustaje: Stiže rekordna ponuda za Luku

Luka Modrić izjavio je da će gotovo sigurno do ljeta ostati u Tottenhamu. Međutim, čini se da nas i u zimskom prijelaznom roku čeka sapunica oko njegova prelaska u Chelsea.

31.12.2011.
12:00
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac ostavio je mali postotak da bi ipak mogao napustiti White Hart Lane u zimskom prijelaznom roku, a Telegraph je uvjeren kako Roman Abramovič sprema novu šokantnu ponudu za Modrića.

Chelsea je očajnički preko ljeta pokušao dovesti Modrića u svoje redove, ali je predsjednik SpursaDaniel Levy tri puta odbijao njihove ponude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener BluesaAndre Villas Boas u zimskom prijelaznom roku momčad želi ojačati momčad sa četiri nova igrača, a jedan od njih je i hrvatski reprezentativac, te će Tottenhamu ponuditi između 45 i 55 milijuna funti.

Dio je novca koji je ruski milijarder spremio za pojačanja u zimskom prijelaznom roku. Portugalac na klupi Chelseaja navodno za trošenje ima 100 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se oko Luke očito sprema sapunica, prvo pojačanje kluba sa Stamford Bridgea trebao bi biti branič Boltona Gary Cahill.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo