Bože, pomozi: Dinamo će opet jurišati na sva tri boda!

'Ajax je moćna momčad, tu nema dvojbi, oni su čak jači od Lyona. Ipak, u Amsterdam idemo osvojiti bodove, ili barem bod.

31.10.2011.
15:32
VOYO logo

Dinamo u srijedu očekuju nove europske obaveze, a nadu da će osvojiti prve bodove u Ligi prvaka Modri će gajiti u Amsterdamu.

Nizozemski prvak je, podsjetimo, slavio u Zagrebu, a u redovima hrvatskog prvaka vjeruju da se opet mogu osladiti u gostima gdje su već upisali neke povijesne pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj put će za 'rat' u modrom dresu biti spreman i Šime Vrsaljko, koji je prve tri utakmice u skupini propustio zbog gluposti u susretu s Malmöm kada je zaradio crveni karton, a sada je javnosti i treneru Kruni Jurčiću poručio da je zdrav i spreman za nastup među elitom.

http://www.youtube-nocookie.com/v/sf4LwwU7WL4?version=3&hl=hr_HR&rel=0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prvoj maksimirskoj utakmici Ajax se pokazao kao moćnija i snažnija družina, nikad nitko Dinamu nije stvorio toliko prigoda za postizanje golova, toliko zicera. Ajax je moćna momčad, tu nema dvojbi, oni su čak jači od Lyona. Ipak, u Amsterdam idemo osvojiti bodove, ili barem bod. Budite sigurni da ćemo jurišati na sva tri, na pobjedu", izjavio je Vrsaljko za Sportske novosti i dodao:

"Ne želimo biti kanta za napucavanje u Ligi prvaka! Još uvijek smo u igri, utakmice s Ajaxom u Amsterdam Areni i Lyonom, u posljednjem kolu u Maksimiru, za nas su presudne. Nismo se otarasili ambicija o nastavku europskog natjecanja. Možemo biti treći, možemo igrati u Europskoj ligi na proljeće. Treba vjerovati u to, ova momčad ima snage", tvrdi Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo