BIVŠI IZBORNIK NEZAUSTAVLJIVO JURI PREMA VODEĆEM MJESTU: / Kovač napravio novo čudo s Monacom, upisali su novu veliku pobjedu

Image

Kovačeva momčad je mogla i uvjerljivije slaviti, ali su njegovi igrači još dva puta gađali okvir gol

31.1.2021.
22:59
VOYO logo

U susretu 22. kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco, kojeg vodi bivši izbornik Hrvatske, Niko Kovač, je na gostovanju pobijedio Nantes sa 2-1 ostvarivši petu uzastopnu pobjedu.

Golove za momčad iz Kneževine zabili su Guillermo Maripan (45) i Kevin Volland (60), dok je strijelac za Nantes, koji je od 74. minute igrao bez isključenog Nicolasa Paliosa, bio Renaud Emond u 83. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Niko Kovac (entraineur de l AS Monaco) - Match Ligue 1 Uber Eats "Monaco - Marseille (3-1)" au Stade Louis II ŕ Monaco, le 23 kanvier 2021.,Image: 585679687, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Kovačeva momčad je mogla i uvjerljivije slaviti, ali su njegovi igrači još dva puta gađali okvir gol. U 18. minuti Sofiane Diop, a u 70. i Aurelien Tchouameni.

Monaco je ostao na četvrtom mjestu sa 42 boda, šest manje od vodećeg Lillea koji je preuzeo vodstvo na ljestvici nakon pobjede protiv Dijona sa 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo