BIO JE HEROJ VATRENIH NA SVJETSKOM, A SVI SU GA NEKAKO ZABORAVILI: / Legendarni Suba donirao oveću svotu hrvatskim bolnicama

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Hvala dragom bogu pa imam i mogu pomoći'

30.3.2020.
21:18
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Jednom heroj, uvijek heroj. Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i jedan od ključnih igrača koji su Vatrene doveli do svjetskog srebra, Danijel Subašić, donirao je oveću svotu novca zadarskoj i splitskoj bolnici kako bi im pomogao u borbi protiv koronavirusa.

Junak iz Rusije donirao je Zadru čak 400 tisuća, a Splitu 100 tisuća kuna. Učinio je to u sklopu Hajdukove akcije "Dišimo kao jedno" u kojoj je prikupljeno već više od 400 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

11.07.2018., stadion Luznjiki, Moskva, Rusija - Svjetsko nogometno prvenstvo 2018., polufinale, Hrvatska - Engleska. Danijel Subasic, Zlatko Dalic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Nažalost, legendarni Suba nekako je pao u zaborav nakon Svjetskog prvenstva i reprezentacijskog umirovljenja. Njegov Monaco postao je čisti mediokritet francuskog prvenstva, pa i on zajedno s njima. Međutim, podsjetio je Suba na to koliko je ustinu velik. Čim mu je završio period samoizolacije Subašić je uplatio novac bolnicama.

"Hvala dragom bogu pa imam i mogu pomoći", samo je kratko kazao skromni i samozatajni Subašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo