Senzacija u Parizu! Stigao David Beckham!

I službeno je postalo da će do kraja aktualne sezone igrač Paris St. Germaina biti 37-godišnji britanski nogometaš David Beckham. Potpisao je Becks ugovor s Parižanima kao slobodan igrač.

31.1.2013.
13:43
VOYO logo

Od prosinca prošle godine je Beckham slobodan nakon što mu je istekao ugovor s Los Angeles Galaxyjem.

Produljenje nije htio potpisati, pa se od kluba iz Los Angelesa oprostio s naslovom prvaka MLS lige. Potom su u lov na Beckhama krenuli brojni svjetski klubovi, a karizmatični je nogometaš završio u PSG-u koji trenutačno dijeli vrh ljestvice francuskog Le Championnata s Lyonom, te se plasirao u osminu finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Beckham je od mnogobrojnih ponuda širom svijeta izabrao baš nas. PSG je počašćen", rečeno je u klupskom priopćenju.

Beckham je uspješno obavio liječničke preglede, te je na službenom predstavljanju rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dulje vrijeme smo razgovarali o ovome. Izabrao sam Pariz jer sam vidio i zavolio ono što klub želi napraviti. PSG će imati uspjeha u idućih petnaest ili dvadeset godina. Ovaj projekt raste i izabrao sam ovaj klub jer želim biti dio te uspješne budućnosti."

"Drago mi je što ću igrati s Ibrahimovićem, znam ga odavno. Hm, mislim da će on češće izvoditi slobodne udarce, veći je od mene. No, valjda će i meni nešto ostati, možda se uspijemo nekako podijeliti. Ali, ne mislim kako ću stalno igrati, takvo što moram zaslužiti. Mogu trčati, nisam izgubio na brzini. Iako, nikada nisam bio previše brz u karijeri, možda je to i zbog toga", našalio se Beckham i pohvalio novog, sebi dobro poznatog trenera, Carla Ancelottija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je jedan od najboljih trenera s kojim sam radio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo