BARCA U SUDAČKOJ NADOKNADI SLOMILA TREĆELIGAŠA: / Dembele virtouznom asistencijom spasio Katalonce

Image
Foto: Screenshot

Odigrane su prve utakmice 16-ine finala Kupa kralja.

31.10.2018.
23:50
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Barcelone slavili su u prvoj utakmici 16.finala Kupa kralja teže od očekivanog. Nakon što je momčad Ernestea Valverdea u nedjelju pomela Real MAdrid s 5-1 u prvom El Calsicu sezone na gostovanju kod trećeligaša Leonesea do pobjede su došli tek u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Nakon ubačaja Osmanea Dembelea iz slobodnog udarca loptu je glavom u mrežu pospremio Clement Lenglet. Domaćini su pak za uzvrat ostalo bez veznjaka Sergia Marcosa koji je u posljednjim trenucima zbog nesportskog ponašanja zaradio dva žuta, odnosno crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda Reala

Valverde je za ovu utakmicu poštedio standardne prvotimce, tako da je susret propustio i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranije odigranom susretu aktualni europski nogometni prvak Real iz Madrida u prvoj je utakmici pod vodstvom novog trenera Santiaga Solarija kao gost svladao trećeligaša Melillu sa 4-0 (2-0) u prvoj utakmici 16-ine finala Španjolskog kupa.

Pogotke za "kraljevski" klub postigli su Benzema (28), Asensio (45+1), Odriozola (79) i Cristo (90+2). Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić nije konkurirao za nastup u momčadi Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo