Strah uoči spektakla: 'Real još uvijek nije u finalu!'

Gareth Bale pozvao je na oprez uoči uzvratne polufinalne utakmice nogometne Lige prvaka između njegovog Real Madrida i Bayerna na Allianz Areni.

29.4.2014.
8:45
VOYO logo

Nedavno je Velšanin imao problema s gripom i zaigrao je tek potkraj prve polufinalne utakmice protiv Bayerna, dok je ligašku utakmicu protiv Osasune u potpunosti propustio. No, za uzvrat protiv Bayerna u Münchenu posve je spreman.

"Osjećam se dobro. Nekoliko sam dana trenirao, a nadam se da ću u utorak zaigrati i tome se veselim. Zasad je to bila dobra sezona, ali i dalje ima puno posla. Nismo previše razgovarali o utakmici, ali znamo da je ogromna utakmica s velikim ulozima. Spremni smo dati 100%", rekao je Bale na press-konferenciji uoči utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real iz prve utakmice ima prednost 1-0, ali Bale kaže:

https://vine.co/v/Mnd3AhEHKEE/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne osjećam da smo se već kvalificirali u finale. Čeka nas teška utakmica protiv Bayerna, ali veselimo joj se. Volimo napadati, ali znamo se i braniti. Imamo samopouzdanja. U ovakvom se klubu osjeća očekivanje, ali u momčadi vlada sjajna atmosfera. Osvojili smo Kup kralja i sada želimo učiniti isto u Ligi prvaka. Želimo igrati protiv najboljih momčadi i osvajati naslove".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo