Otkrivena Realova 'tajna': 'Sve je praktički dogovoreno'

Ukrajinski nogometaš Anatolij Timoščuk otkrio je ruskim medijima da će Jupp Heynckes, aktualni trener minhenskog Bayerna na odlasku, preuzeti klupu madridskog Reala ovoga ljeta.

30.5.2013.
18:47
VOYO logo

"Šanse su 99 posto! Sve je praktički dogovoreno i samo si trebaju stisnuti ruku", tvrdi ukrajinski nogometaš, koji, baš kao i Heynckes, vjerojatno napušta klub ovoga ljeta.

Pred Heynckesom je ove subote posljednja utakmica na klupi minhenskog diva, s kojim se već okitio naslovom prvaka u Njemačkoj i naslovom prvaka Europe. Treću titulu Bayern će loviti u njemačkom kupu protiv Stuttgarta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon subotnje utakmice Heynckes odstupa s klupe Bayerna, a na njegovo mjesto sjeda bivši trener Barcelone Pep Guardiola. Klupa Reala ostat će upražnjena nakon posljednje utakmice predstojećeg vikenda, kada svoje mjesto nakon tri sezone napušta Jose Mourinhoi odlazi u Chelsea.

Heynckes je poznato i drago lice na Santiago Bernabeu jer je 20. svibnja 1998. godine u Amsterdamu osvojio Ligu prvaka. Tada je za Kraljevski klub igrao i Davor Šuker te odigrao posljednju minutu susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesam li to zamjerio Juppu? Nisam. On je imao svoju viziju, dao je prednost Mijatoviću i Morientesu i pogodio. Peđa je postigao vrhunski pogodak, a Real je nakon 32 godine čekanja vratio europski naslov. Tih dana pokrenuli smo Madrid, i ponosim se što sam bio dio toga", izjavio je nedavno Šuker za Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo