PAMELA GA RASPAMETILA: / Francuz u ljubavnom trokutu s raskošnim modelom časopisa za odrasle

Image
Foto: Screenshot

Nogometaši Marseillea slavili su 2-0 pobjedu protiv momčadi Toulousea u nedjeljnom susretu 7. kola francuskog prvenstva koji je na tribine stadiona Velodrome okupio nešto manje od 40,000 ljudi.

26.9.2017.
12:16
Screenshot
VOYO logo

Anderson, popularni model časopisa za odrasle, ondje nije bila bez razloga već kako bi pružila podršku Marseilleovom stoperu Adilu Ramiju.

The Sun pritom navodi da je dvojac u vezi, Pamelu naziva Ramijevom djevojkom koja je djelovala nervozno gledajući utakmicu, ali i imala razloga za zadovoljstvo nakon što su Florian Thauvin i Lucas Ocampos osigurali tri boda Marseilleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno su Anderson i Rami od lipnja u ljubavnoj vezi koja je već i bila na iskušenju nakon što je 31-godišnjak iza kojeg je više od 30 utakmica za francusku nogometnu reprezentaciju imao ispade ljubomore zbog Pameline veze s prvim čovjekom Wikileaksa Julianom Assangeom s kojim je, kako je to sama kazala 'u vrlo prijateljskom odnosu' i kojeg 'voli'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je i da odnos s njim ne bi nazvala romantičnim budući da 'već ima partnera za romansu' što bio vjerojatno trebao biti upravo Rami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike