HRABAR ILI LUD?! / Grobar se sam zaletio na tribinu punu Delija, a onda...

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Derbi između Crvene zvezde i Partizana jedan je od najeksplozivnijih svjetskih derbija, a tome svjedoče i nemile scene koje su jučer viđene u Beogradu na 151.

17.4.2016.
11:30
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Prvo je uoči susreta došlo do nereda na ulicama srbijanske metropole. U žestokom sukobu Delija i Grobara, jedna osoba je, navodno, zadobila ubod nožem.

Image
KAOS NA BEOGRADSKOM DERBIJU, JEDAN UBODEN NOŽEM: /

'Pokušali su ući u našu ložu'

Image
KAOS NA BEOGRADSKOM DERBIJU, JEDAN UBODEN NOŽEM: /

'Pokušali su ući u našu ložu'

Vatreno i na tribinama i na travnjaku

Na stadionu su se, pak, navijači sukobili s policijom, a niti na travnjaku nije bilo mirno jer je sve prštalo o žestokih duela. Na Marakani su neredi su počeli na istočnoj tribini, gdje su se sukobili navijači Partizana i Zvezde. I prošle godine je baš na toj istočnoj tribini došlo do sukoba navijača kad su Grobari uletjeli na tribinu u namjeri da je "počiste" od Zvezdaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija kao tampon zona

Ovoga puta, kao i onda, policija je uletjela na tribinu i postavila se kao tampon zona između zaraćenih strana koje su se gađale stolicama i bakljama, ali u jednom trenutku jedan navijač Partizana probio se kroz policijsku blokadu i sam se zatrčao prema cijeloj tribini navijača Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijač pobjegao policajcu

Za njim je krenuo pripadnik srpske Žandarmerije (hibridi vojske i policije), koji su u Srbiji na glasu kao najbrutalnija postrojba za suzbijanje nereda. Međutim, pripadnik Žandarmerije nije stigao uhvatiti navijača a u pokušaju hvatanja je pao na tribini i rasuo se po njoj.

Na kraju su navijača sačekali pripadnici Žandarmerije, dobro ga izudarali pendecima i onda priveli na opće negodovanje Grobara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike