NBA liga / Žižić upisao 'double-double' u pobjedi Clevelanda, Zubac nije mogao protiv Embiida

Image
Foto: AP Images

Najbolji je kod Clevelanda ipak bio Cedi Osman s 26 zabijenih poena

30.1.2019.
8:51
AP Images
VOYO logo

Cleveland Cavaliersi uspjeli su povezati dvije pobjede u nizu. Nakon što su u prošlom kolu svladali slabašne Chicago Bullse, u noći s utorka na srijedu pali su i Washington Wizardsi rezultatom 116.113. 

Veliki obol pobjedi svoje momčadi dao je hrvatski centar Ante Žižić. Žiža je u 23 i pol minute na parketu zabio 12 poena i uhvatio jednako toliko skokova. No, najbolji je kod Clevelanda ipak bio Cedi Osman s 26 zabijenih poena uz pet skokova i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne toliko uspješan bio je Žižićev "brat po poziciji" Ivica Zubac. Nakon odličnog izdanja u pobjedi protiv Phoenix Sunsa Zubac je ostao tih protiv Philadelphia 76ersa. Samo sedam poena zabio je uz tri asistencije i dva skoka u porazu svoje momčadi 121:105.

Tako je to kad igrate protiv jednog od najboljih centara lige - Joela Embiida. Los Angeles Lakersi očajnički čekaju da im se vrati LeBron James koji je na podužoj pauzi zbog ozljede. i nije čudno da ih neki nazivaju "Lost Angeles Lakersi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milwaukee Bucksi predvođenim "grčkim čudovištem" Giannisom Antetokounmpom nastavili su žariti i paliti Istokom nakon što su se "poskliznuli" prošlo kolo u utakmici s Oklahomom. Bucksi su slavili u Detroitu 115:105, a Giannis je dominirao s 21 poenom, 11 asistencija i osam skokova.

A heroj San Antonio Spursa bio je nekadašnji "Top Gun" Memphis Grizzliesa Rudy Gay. Gay je Spursima priuštio pobjedu 126:124 šutom za pobjedu s istekom vremena protiv Phoenix Sunsa. Kako nema DeMara DeRozana u sastavu San Antonia, LaMarcus Aldridge je morao "potegnuti". zabio je 29 poena i uhvatio 14 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New Orleans Pelicansi su bez svog najboljeg igrača Anthonyja Davisa iznenadili su Jamesa Hardena i Rocketse na gostovanju svladavši ih rezultatom 121:116.

Najbradatiji teksaški kauboj zabio je 37 poena, ali nije mogao sam protiv raspoloženih Pelikana koje je predvodio pomalo zaboravljeni Jahlil Okafor s 27 poena i 12 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma je na Georgeov pogon (37 poena) došla do pobjede kod Orlanda 126:117.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo